zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Het meisje had zich over de jongen ontfermd, die gelukkig niets mankeerde. Hij had tussen twee van de ontvoerders in de auto gezeten. Zij fungeerden als kussens toen de wagen tegen het hek botste.
Harvey probeerde Bud te overtuigen. "Volgens mij liegt ze niet, Bud. Alleen een dochter van een Gouverneur kon die militairen zo commanderen."
Bud bleef twijfelen totdat een rijzige man zich bij hen voegde. Hij stelde zich voor en glimlachte. "U kunt mijn dochter gelo­ven. Ik ben inderdaad de Gouverneur-Generaal van Nederlands-Indië." De man overtuigde zich ervan dat zijn dochter en de jongen niets mankeerden.
Hij wendde zich weer tot de twee Amerikanen. "Ik ben u veel verschuldigd. U heeft de ontvoering van de zoon van mijn gast, de Sultan van Johore, weten te voorkomen."
Een zware Rolls kwam aangescheurd. Voordat de wagen vol­ledig tot stilstand was gekomen vloog het portier open en rende een aristocratisch uitziende man op de jongen af. Vader en zoon vielen elkaar in de armen. "Heren, u heeft een incident tussen Indië en Johore helpen voorkomen. U bent vanmiddag mijn gast!"


(afl. 2)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 


© Eric Heuvel
StripSter 2005

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=2224&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 2