zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Bud dacht dat hij Henk niet goed had verstaan. "Politiek explosief materiaal? Wat beuzel je toch man! Zeg dan toch gewoon dat je de gouden kris zelf wilt houden."
Henk moest lachen. "Die kris is een ander verhaal. Dat beschouw ik als een persoonlijk voordeeltje. Omgesmol­ten levert dat een leuk zakcentje op."
Harvey schudde zijn hoofd. "Dacht ik het niet? Een ordinaire dief!"
"Jij denkt maar wat je wilt, kerel. Mij gaat het voornamelijk om de Prins. Niemand mag weten dat hij gevonden is," reageerde Henk geprikkeld, "De legende wil dat de Nederlanders worden verdreven als de Prins boven de aarde komt. In de twintiger jaren braken er al opstootjes uit toen het gerucht de ronde deed dat de sierspeld van zijn tulband was opgedoken. Wat denk je dat er gebeurt als de Prins met zijn beroemde kris zelf terug is?"
Henk wachtte hun antwoord niet af. "Nee, het is beter als we er geen museumattractie bij krijgen." Hij keek Bud en Harvey aan. "Met jullie had ik het nog wel op een akkoordje kunnen gooien, maar die kleine aap houdt zijn mond niet over de Prins." Henk richtte zijn wapen...


(afl. 9)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1601&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1