zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Het was Henk die hen onder schot hield. Harvey vloekte binnensmonds. Waarom had hij uitgerekend vandaag het geweer achtergelaten?
Glimlachend kwam Henk wat dichterbij en richtte zijn pis­tool op de knielende Rubino. "Ik raad jullie aan om geen geintjes met mij uit te halen, of Rubino krijgt er een extra neusgat bij en kan zich bij zijn edele landgenoot voegen."
Bud viel uit. "Vreeke! Vuile rat! Wat bezielt je?" Henk corri­geerde hem snauwend. "Brigadier Vreeke van de Politieke Inlichtingen Dienst voor jou, Yank!" Harvey begreep er niets van. "Wat bedoel je, man?"
Terwijl hij zijn pistool gericht hield op Rubino gaf Henk uitleg. "Het ter beschikking stellen van het rupsvoertuig was slechts een voorwendsel om mij aan jullie expeditie toe te kunnen voegen. De Gouverneur is graag van alles op de hoogte. Zeker als een stel buitenlanders gaan spitten op het Diëng-­plateau."
Met een knik van zijn hoofd richting de vergane Prins ver­volgde Henk. "Jullie beseffen zeker niet wat een politiek explosief materiaal daar achter jullie ligt te rotten?"


(afl. 9)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1601&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1