zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Zonder te spreken liepen Bud en Harvey de bekende route naar het plateau waar zich de tempelruïnes bevonden. Op enige afstand liep Henk achter hen. Rubino was het drietal voorgegaan.
Ze hadden het onaangename idee dat ze in de gaten wer­den gehouden en hadden er geen idee van hoe terecht dat gevoel was. Koortsachtig glinsterende ogen verloren hen geen moment uit het oog.
Het kon Rubino deze keer niet snel genoeg gaan. Was hij gisteren nog gevlucht, nu deed het idee om als eerste van zijn volk de legendarische Prins te aanschouwen hem de trap af stormen.
Niemand had nog oog voor het skelet en ongeduldig wachtten ze op het knarsend opendraaien van de deur. Een hete zwavelwalm kwam hen tegemoet. Het was aanmerkelijk warmer in de ruimte achter de geheime doorgang. Zonder hier bij stil te staan haastten ze zich naar de plek waar de Prins lag.
Rubino knielde eerbiedig bij de resten van Dipanegara. "We moeten hem naar de bewoon­de wereld brengen," fluisterde hij. Een rauwe stem door­sneed de ruimte. "Niet zo snel, jongen!"


(afl. 9)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1601&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1