zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Ze hadden het geluid alle drie gehoord en geschrokken keken ze elkaar aan. Was iemand ze gevolgd? Weer was het knarsende geluid te horen. Het leek wel of er een mechaniek in werking trad. Nu leek er wat te verschuiven en was er een duidelijk ratelen te horen.
Plotseling drong het tot ze door: de geheime deur ging zich sluiten! Zo snel mogelijk renden ze terug en kwamen net op tijd om te zien hoe de deur met kracht dichtsloeg.
Ze begrepen nu ook dat in het verleden de vergane figuur aan de andere kant zich met een snoekduik had willen red­den. Hij had zijn sprong echter niet goed uitgemikt en was door de dichtsmakkende deur geamputeerd. Ze onder­drukten een rilling bij het idee.
Die theorie werd helemaal tragisch toen Bud ook aan deze kant van de doorgang een paneel vond dat de zware deur opende. Opgelucht stapten ze de onderaardse tempel bin­nen en staarden naar degeen die ooit in paniek was geraakt.
Ze keerden terug naar het kamp met het voorne­men de volgende dag vroeg terug te keren. In het kamp schrok Rubino toen hij van de kris hoorde...


(afl. 9)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1601&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1