zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Wanhopig renden Bud en Rubino heen en weer. Elke nis of inham in de rotsen werd onderzocht. Het was toch echt zo... de route liep dood.
Bud ging bij de rand van het kleine platform staan. De ver­schroeiende hitte van de lava in de diepte sloeg hem in het gezicht. Koortsachtig bestudeerde hij de mogelijkheid om naar boven weg te komen. De grot waar ze zich in bevon­den was zo groot dat ze niet konden zien hoe ver de wan­den omhoog liepen. Misschien dat er langs die schuine wand een mogelijkheid was om te ontsnappen.
Rubino begreep dat hun enige mogelijkheid in die richting lag. Nadat hij de gouden kris op zijn rug in zijn broekband had gestoken probeerde hij of hij een stuk omhoog kon klimmen.
"Voorzichtig, jongen!" drukte Bud hem op het hart, "Als je wegglijdt kom je in de lava terecht!" Gespannen keek hij toe bij de vorderingen van de tengere jongen.
Plotseling spatte een olielamp tegen de rotsen uiteen. De brandende olie verhinderde Rubino om verder te klim­men. Achter hen stond Henk op de natuurlijke brug...


(afl. 9)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1601&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1