zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Bud had het verschrikkelijke gevoel dat dit niet goed ging aflopen. Hun vlucht voor Henk Vreeke had ze steeds dieper doen afdalen in spelonken waar de hitte met elke stap die ze zetten toenam.
"We moeten naar boven, Rubino," hijgde een voortrennen­de Bud, "Ik ben niet van plan om een lavarivier te doorwa­den." Ze liepen nu evenwijdig aan de borrelende en sis­sende stroom.
"Niet opgeven, Toean Bud," wist een uitge­putte Rubino uit te brengen, "ik hoor Toean Vreeke al ach­ter ons aan komen!" Deze opmerking gaf ze vleugels. Onder het rennen werden ze opnieuw het gerommel gewaar dat ze al eerder hadden gehoord. "Ook dat nog!" mompelde Bud, "Zo direct knalt die helse borrelende pot onder onze voeten uit elkaar!"
Tot hun opluchting voerde het smalle pad nu omhoog, weg van de lava. Terwijl de temperatuur afnam klommen ze omhoog. Ze kwamen in een gigantische grot en zagen beneden zich de pruttelende lava voortstromen. Een natuurlijke brug voerde hen over de hete brij heen. Aan de andere kant liep het pad echter dood...


(afl. 9)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1601&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1