zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

De in het nauw gedreven Hollandse geheim-agent aar­zelde nu geen moment toen zijn vingers het gladde staal van het pistool omklemden. Hij draaide zich op zijn rug en schoot lukraak in de richting van Harvey. Die slaakte een kreet en kromp in elkaar.
Henk zag het en grijnsde. "Zo, de rollen zijn weer omgedraaid," mom­pelde hij, "Nu die andere twee nog omleggen en dan kun­nen we dit hoofdstuk afsluiten."
Bud had de knallen horen weergalmen en vreesde het erg­ste. Dit liep helemaal fout. Hij had het gevoel in een surre­alistische droom terecht te zijn gekomen.
Koortsachtig zocht hij verder naar Rubino. Als hij de jongen maar had gevonden dan kon hij gaan kijken wat die schoten teweeg hadden gebracht.
Onverwacht stond hij oog in oog met Rubino. Bud schrok zich wezenloos en schreeuwde het uit. "Shit, wil je dat voortaan laten, jongen? Ik bestierf het bijna."
Als antwoord trok Rubino hem achter een rots. Een kogel sloeg in waar Bud net nog had gestaan. Henk zat ze vlak op de hielen en lachte daarbij triomfantelijk...


(afl. 9)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1601&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1