zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

De duisternis begon te vallen en aangezien de schemer in de tropen kort duurde haastten Bud, Harvey en Rubino zich terug naar het kamp. Opgewonden bespraken Bud en Harvey met elkaar wat ze achter de geheime deur dachten aan te treffen.
Rubino volgde hen op afstand. De twee Amerikanen zagen zich al omhangen met juwelen en edelstenen en hun ogen glinsterden bij het idee. Vergeten was de sombere, onheil­spellende omgeving waar ze hun ontdekking hadden gedaan. Geen gedachte spendeerden de twee nog aan het skelet zonder voeten. Hoofdschuddend liep Rubino, zich bewust van de blikken die hen al vanaf het vertrek uit het kamp volgden, achter hen aan.
Terug in het kamp trokken Bud en Harvey zich terug in hun tent die zich al gauw vulde met enthousiast gefluister. Rubino zette zich aan de pannen om snel een maaltijd op tafel te kunnen zetten.
In de tent die als gezamenlijke ruimte fungeerde werd de maaltijd gebruikt en Bud wachtte het juiste moment af om de ontdekking aan professor Quadflieg te onthullen.


(afl. 8)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1570&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1