zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Nadat ze de door koortsen rillende professor onder de huif van de half-track hadden gelegd omhelsden Bud en Harvey een vastbesloten Sue. Die lachte dapper, "Maak je geen zorgen, boys. Vergeleken bij het oude watervliegtuig van mijn vader is deze rammelkast een makkie om te bestu­ren."
Ze sprong achter het stuur en liet de motor brullen. Het geraas van de optrekkende wagen leek de mistflarden uit­een te trekken. Even later slokten de grijze nevels het voer­tuig echter op en werd het motorgeluid gedempt.
De teruggekeerde stilte drukte zwaar op de achterblijvers. Bud en Harvey misten de Quadfliegs nu al. Zonder hen leek het kamp geen enkel bestaansrecht meer te hebben. Terneergeslagen zaten ze neer voor de gemeenschappelij­ke tent.
Bud keek Harvey vragend aan, "Wat nu, Harv'?" Deze wilde wat zeggen maar stootte Bud aan terwijl hij achter hem wees. Daar stond Henk, die aankondigde dat hij er niets voor voelde om te zitten niksen terwijl er een geheim in de tempel te onthullen was. Hij ging erheen...


(afl. 8)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1570&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1