zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

De volgende uren waren kritiek. Was de ingreep van Sue afdoende? Zenuwachtig ijsbeerden de anderen voor de tent van de professor op en neer.
Toen Sue eindelijk uit de tent kwam waren ze een paar uur verder. "Mijn vader is uit de gevarenzone," liet ze weten, "Voor zijn verdere herstel is het echter noodzakelijk dat hij naar de bewoonde wereld gaat."
Zonder veel tijd te verliezen bespraken ze de mogelijk­heden om dat voor elkaar te krijgen. Sue stond er op dat zij haar vader met het halfrups-voertuig naar het noordelijk gelegen Bandar zou brengen. Zij vroeg of Henk Vreeke de wagen in orde wilde brengen.
Toen deze zich had verwij­derd boog Sue zich naar Bud en Harvey. Ze fluisterde, "Ik moet bij mijn vader blijven en wil jullie vragen om die Vreeke goed in de gaten te houden." Ze keek om zich heen en vervolgde, "Het zal niet de eerste keer zijn dat een pre­historische vondst voortijdig wordt prijsgegeven." Bud beaamde dat, "Ja, of hij hangt aan de grote klok wat wij in die tempel hebben aangetroffen. Maak je geen zorgen. Die vent verlaat het kamp niet!"


(afl. 8)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1570&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1