zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Met een ruk opende Bud de tentflap die toegang gaf tot de tent van professor Quadflieg en zijn dochter. Hij werd naar binnen geduwd door Henk en Harvey die ook wilden zien wat er gaande was.
Het tafereel dat ze voor zich zagen deed hen rillen van af­grijzen. De kuit van de professor glom rood van het bloed. Sue had een mes in haar hand en draaide zich om naar de opdringende mannen. Die deinsden terug omdat ze dach­ten dat Quadfliegs' dochter bevangen was door tropenkol­der en na haar vader hen wilde aanvliegen.
Sue zag de ver­warring en de vrees op de gezichten van haar metgezellen. "Mijn vader is gebeten door een gifslang," stelde zij de drie mannen op de hoogte, "Door een bloeding te veroorzaken boven de beet hoop ik dat het gif zijn lichaam verlaat." Professor Quadflieg kermde en Sue bekommerde zich weer om haar vader.
Bud en Harvey waren vol bewon­dering over het koelbloedige handelen van Sue. Ook Henk liet zijn waardering blijken. "Nooit gedacht dat zo'n luxe poppetje zo kranig zou zijn," bromde hij...


(afl. 8)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1570&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1