zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


stuur stuur je berichten naar nieuws@stripster.eu.
zoek op woord:

januari / februari 2016 index Nieuws-archief mei / juni 2016

19 berichten
2016-03-02Stripglossy nul
Op de Stripdagen in Rijswijk werd het nulnummer van Stripglossy voorgesteld. Striptekenaars moeten weg uit de kinderhoek. Het moet weer hip zijn om als volwassene strips te lezen. Dat zijn de leuzen. Vanaf juni ligt dit nieuw stripblad in de winkelschappen. Viermaal per jaar 130 pagina's met exclusieve fotoreportages, interviews en veel, heel veel strips van Daan Jippes, Dick Matena, Martin Lodewijk, Jan van Haasteren, Eric Heuvel, Gerben Valkema, Maarten Gerritsen, Fred de Heij, Kim Duchateau en vele andere tekenaars en schrijvers uit binnen- en buitenland. Vooropgestelde prijs wordt 8,95 euro. Abonnementen zijn ook mogelijk.
Het nulnummer werd gratis uitgedeeld op de Stripdagen, en is ook nog te bestellen via de website www.stripglossy.nl.
()     link dit bericht


2016-03-04Expo Jean-Pol
Nog tot 29 mei kan je in het Brussels Stripmuseum terecht voor een overzichtstentoonstelling rond het werk van de Vlaamse striptekenaar Jean-Pol. In België is Jean-Pol bekend van zijn strip rond bakkersgast Kramikske, en ook voor zijn Annie en Peter. Internationaal is hij vooral bekend als tekenaar van Sammy, een strip op scenario van Cauvin. Voor die strip nam hij de tekenpen over van landgenoot Berck. Jean-Pol werkte ook nog mee aan de strip van Samson en Gert.
De expo 'Jean-Pol, plezier in beweging' vormt een mooi eerbetoon aan deze nu 72-jarige stripmaker.
()     link dit bericht


2016-03-07Aydin Dogan Cartoon Competition
Dit jaar wordt al voor de 33ste keer de Aydin Dogan Cartoon Competition georganiseerd. Deze Turkse cartoonwedstrijd is mogelijk 's werelds belangrijkste en meest prestigieuze. De wedstrijd staat open voor alle cartoontekenaars, professioneel of amateur. Voor de hoofdcompetitie is de keuze van het onderwerp vrij. Dit jaar is er ook een speciale prijs voor cartoons rond het thema Empowered girls, empowered world: an end to poverty, inequality and sex discrimination.
Deadline is 6 mei 2016, de internationale jury komt samen in juni en in oktober worden de prijzen uitgereikt in Istanbul.
()     link dit bericht


2016-03-09Striphotel en -museum in Gent
De kogel is door de kerk. Nadat de vergunning eerder was afgewezen, komt er nu toch echt een heus striphotel en -museum in Gent.
Het hotel telt 41 kamers en elke kamer krijgt een Belgische stripheld als thema. Denk aan exotische reizen, spannende avonturen en bekende gezichten. Ook de Gentse stripfiguren Nero en Thomas Pips ontbreken niet.
Het hotel/museum kom in een oude school aan de Augustijnenkaai.
()     link dit bericht


2016-03-09Craig Thompson signeert
Op donderdag 10 maart signeert Craig Thompson zijn nieuwste strip Ruimtekruimels van 17 tot 18.30u in Fnac Antwerpen. Deze nieuwe strip zal uitzonderlijk al te koop zijn tijdens de signeersessie. De officiële verschijningsdatum is pas volgende week.
()     link dit bericht


2016-03-09Gidion van de Swaluw op zoek naar aliens

Gidion van de Swaluw zal op donderdag 10 maart zijn opwachting maken op tv.
Het NPO programma De Kennis van Nu gaat op zoek naar aliens en gaat daarbij ook in op het buitenaards leven als inspiratiebron.
De uitzending is donderdag 10 maart om 19:20 op NPO 2.
()     link dit bericht


2016-03-12Interenationaal Stripfestival Rotterdam afgelast
Vandaag deed de organisator van het Internationaal Stripfestival Rotterdam onderstaande mededeling:
Na lang beraad ben ik genoodzaakt het festival dit jaar te annuleren. Relatief te weinig standhouders in verhouding tot de zeer hoge huur van de locatie noodzaken mij om dit te doen. Ik vind het risico te groot en hoop dat u dit begrijpt. Ik ben zeer teleurgesteld, ook gezien de prachtige lijst aan tekenaars welke ik weer had samengesteld!
()     link dit bericht


2016-03-14Otto bijft graag computeren
Huub van Overveld heeft een nieuw album uitgebracht van Otto en Lotte.
Dit deel is alweer nummer 5 in de serie met de titel Otto blijft graag computeren.
Het album is via deze link te verkrijgen.
()     link dit bericht


2016-03-15Stripbeurs Geraardsbergen

Op zondag 20 maart vindt de vijfde Stripbeurs Geraardsbergen plaats. Met een mooie selectie van signerende auteurs, onder andere Hermann,, Jigounov, Di Sano, Steven Van Bael. Ersel (De bewaker van de lans -Het einde der tijden -Frenchy -De Zouaaf -De pioniers van de nieuwe wereld -Medea) tekende de affiche en er is ook een expo aan zijn werk gewijd. Er is ook een workshop striptekenen. Toegang bedraagt 3 euro.
()     link dit bericht


2016-03-16Strips en muziek dag
Op zaterdag 19 maart organiseert het Nederlandse stripmuseum Comic Sonic, strips en muziek dag. De hele dag is er een tekenaarsmarkt: Comic Sonic stripmakers, illustratoren en postermakers verkopen hun eigen werk. Om 14 uur start een lezing over Styx van Peter Pontic door Joost Pollman
Entree bedraagt 5 euro. Daarvoor krijg je ook het Comic Sonic magazine en toegang tot het Stripmuseum.
Stripmuseum, Westerhaven 71, Groningen
()     link dit bericht


2016-03-18Comiccon Brussels
Dit weekend vindt de eerste editie van Comiccon Brussels plaats. Fans van comics zullen er hun gading vinden. Komen onder andere signeren: Lee Townsend, Gary Erskine, Sozyone Gonzalez en D.Jaba Mathieu. Daarnaast natuurlijk ook veel rond tv, film en games. Op zaterdag 19 en zondag 20 maart op de site van Tour en Taxis, dichtbij het Noordstation.
comicconbrussels
()     link dit bericht


2016-03-2023HBD
Voor de negende keer al wordt volgend weekend 23 Heures de la BD / 23 Hours of Comics georganiseerd. Dit evenement vindt telkens plaats rond de overgang naar de zomertijd. De deelnemers moeten in 23 uur, van zaterdag 26 maart, 13 uur tot zondag 27 maart, 13 uur een strip maken van 24 pagina's, of een turbomedia van 80 kaders, met een opgelegd thema. Voor wie een nachtje tekenend wil doorbrengen in het paasweekend, inschrijven is nog mogelijk.
23hbd.com
()     link dit bericht


2016-03-22De passies van een faun
Vandaag opent in het Stripmuseum Brussel de tijdelijke tentoonstelling rond Frank Pé. De faun was een Romeinse bosgod die in de mythologie van onze moderne samenleving is geëvolueerd naar een belangrijk medium tussen de mensheid en de natuur…zoals Frank Pé. Deze auteur is niet alleen een liefhebber van de vormen en kleuren die ons omringen, maar ook een bewonderaar van Franquin, Follet of Mucha. Frank Pé is de bijzonder getalenteerde schepper van verhalen en beelden, die zijn werken lang enkel met zijn voornaam signeerde. Op harmonische wijze verenigt hij emotie en natuur in Ragebol en Zoo. 2016 wordt voor Frank Pé een druk jaar op het vlak van nieuwe uitgaven, met als kers op de taart een nieuw album van de avonturen van Robbedoes en Kwabbernoot. Je kan hier in avant-première enkele originele platen van dit album zien.
Van 22 maart tot 4 september in het Belgisch Stripmuseum
()     link dit bericht


2016-03-23Extra maatregelen Dutch Comic Con
Door de gebeurtenissen in Brussel van dinsdag 22 maart heeft de organisatie van Dutch Comic Con besloten extra maatregelen te nemen om het evenement op een veilige manier te laten doorgaan. Een van de maatregelen is dat alle tassen bij de ingang gecontroleerd gaan worden. Hierdoor kan er wat wachttijd bij de entree ontstaan.
()     link dit bericht


2016-03-23Stripschrift zoekt vrijwilligers
Stripschrift isdringend op zoek naar enthousiaste verslaggevers (M/V) en gedreven freelance-journalisten (M/V).
Van de razende reporters wordt onder meer verwacht:
- dat zij snel kunnen reageren/produceren n.a.v. nieuwsfeiten uit de stripwereld;
- dat zij de Nederlandse taal in meer dan voldoende mate beheersen;
- dat zij beschikken over een gezonde hoeveelheid eigen initiatief.
Van de freelance-journalisten wordt verder verwacht:
- dat zij zelfstandig artikelen en interviews met bijbehorende illustraties cq. illustratievoorstellen kunnen verzorgen;
- dat zij oog hebben voor de ontwikkelingen in de wereld van de beeldcultuur.
Verder:
- strekt het kunnen lezen van diverse andere talen tot aanbeveling;
- zullen, gezien het feit dat zowel de redactie als de overige medewerkers hun werkzaamheden pro deo verrichten, alleen de in overleg gemaakte onkosten worden vergoed.
Wij stellen veel prijs op loyaliteit en gunnen die ook aan derden. Vandaar dat het geen zin heeft om te reageren als je al over strips schrijft voor andere media binnen de stripwereld.
()     link dit bericht


2016-03-23StripSter op Dutch Comic Con
Komend weekend vind de Dutch Comic Con plaats in de jaarbeurs in Utrecht.
StripSter is deze keer ook aanwezig.
Op zaterdag komen Waldo van Gheluwe, Nico Schuurman en Eric Hebben
Op zondag komen Rob Brandon, Waldo van Gheluwe, Nico Schuurman en Martin van der Schuijt
()     link dit bericht


2016-03-24Kiekeboes in 't Antwaarps
De Kiekeboes-strip, As ge A zegt is een verhaal van Merho, vertaald in 't echt Antwerps door Alex Agnew. Op zaterdag 26 maart kan je een bon uit de Gazet van Antwerpen knippen en deze strip voor 3 euro halen bij Standaard Boekhandels. Voor abonnees is het zelfs gratis.
Striptekenaar Merho, geestelijke vader van Marcel Kiekeboe, had toegezegd om vrijdag 25 maart op de redactie van Gazet van Antwerpen neer te strijken voor een stuntkrant in het teken van zijn bekende stripfamilie. Door de recente gebeurtenissen in Brussel wordt dit plan bijgestuurd. Er komt geen stuntkrant, al zal Kiekeboe wel op een andere manier in de zaterdagkrant opduiken.
()     link dit bericht


2016-03-25Snoopy in Meermanno
Museum Meermanno | Huis van het boek viert de 65ste verjaardag van Peanuts met een vrolijke tentoonstelling voor de echte stripliefhebber. Een omvangrijke privécollectie vormt de basis van deze tentoonstelling. Te zien zijn hele vroege strips, strips uit de hoogtijdagen van Peanuts en verschillende andere uitgaven in vele talen, bijzondere jubileum- en kunstenaarsboeken en Snoopy-merchandise. De vele strips laten zien hoe Snoopy zich ontwikkelt van huisdier op vier poten met een smalle lange snuit tot een welbespraakte hond op twee benen met een kortere, rondere snuit.
Tot 19 juni, in het Museum Meermanno, Prinsessegracht 30, Den Haag.
()     link dit bericht


2016-03-28FACTS Gent, 2 en 3 april

Al voor de vierde keer vindt volgend weekend FACTS plaats in Flanders Expo Gent. Een beurs met cosplay, film, tv en games. En ook veel comics en strips. Volgende tekenaars zijn aangekondigd: Allessandro Vitti, Béatrice Tillier, Esad Ribic, Fernando Dagnino, Javier Fernández, Jeremy Haun, June Chung, Miguel Angel Sepulveda, Mike Collins, Mike Ratera, Olivier Brazao, Philippe Pellet, Rafa Garres, Romano Molenaar, Tony Moore, Jae Lee. Ook Daedalus en Strip 2000 nemen tekenaars mee naar hun stand.
Een toegangsticket kost 14 euro in voorverkoop.
FACTS
()     link dit bericht


20 berichten
2016-04-03HUBERT in het museum
Tot 17 april zijn originelen van het album Hubert van Ben Gijsemans te zien in het Museum van Schone Kunsten te Brussel. Deze lokatie is goed gekozen, want de strip van Gijsemans speelt zich voor een groot stuk af in dit museum. Meneer Hubert, een timide amateur schilder, houdt er immers van om rond te wandelen in dit museum. En hij kan er uren kijken naar een schilderij van Constant Montald, waarin hij een ideale vrouw ziet.
Website Ben Gijsemans
()     link dit bericht


2016-04-05TomoCon in Oss

Liefhebbers van anime, manga en alles wat met Japan te maken heeft kunnen volgend weekend terecht in Oss. Op 9 en 10 maart vindt daar TomoCon 2016 plaats, met veel cosplay, games, lezingen en workshops.
TomoCon2016
()     link dit bericht


2016-04-07De Fameuze Fanclubdag
VERHIP! Fans van Suske en Wiske, opgelet!
Op 10 april is het weer zover! Dan organiseert De Fameuze Fanclub de 29e Suske en Wiske Fanclubdag. Naast hoofdgasten Luc Morjaeu en Peter Van Gucht, signeren ook Eric De Rop (oud-medewerker Studio Vandersteen) en Christian Verhaeghe (decortekenaar van Suske en Wiske)! En we nemen afscheid van Lambik... dat wil zeggen... Ronald Van Rillaer. Hij stopt dit jaar met zijn acteren in de rol van Lambik!
Bij de signeersessie van Luc Morjaeu en Peter Van Gucht ontvangt men weer een GRATIS prent die speciaal voor deze gelegenheid wordt getekend. Ook deze mag gesigneerd worden!
Waar? Zaal MeetingDistrict in Nieuwegein. Van 10 tot 16 uur.
()     link dit bericht


2016-04-10Pandora
Er beweegt wat in de wereld van de striptijdschriften. Stripglossy werd aangekondigd. Maar ook in de franstalige stripwereld wordt een nieuw tijdschrift voorbereid. Op 23 april zal het eerste deel verschijnen van Pandora, een uitgave van Casterman. Het wordt een boek van 264 pagina's met kortverhalen van o.a. Loustal, Vivès, Johan De Moor, Mattotti en Spiegelman.
Er zijn momenteel geen plannen voor een nederlandstalige uitgave.
()     link dit bericht


2016-04-10Succes voor Ralph Dikmans met 1e album Anders-man
Het 1e album van Ralph Dikmans' creatie Anders-man is nog maar net uit, of het is al bijna uitverkocht.
Tijdens de Internationale signeerdag en een signeersessie in een Bruna, vlogen de albums over de toonbank.
Wil je nu effe iets anders, man, wees er dan snel bij.
Heb je interesse in een album, neem dan even contact op met Ralph.
()    
link dit bericht


2016-04-11Suske en Wiske in het Antwerps
Op initiatief van de Antwerpse stripwinkel Beo wordt het Suske en Wiske album De raap van Rubens in mei 2016 uitgegeven in Antwerps dialect. Filmregisseur Robbe De Hert en scenarist Eric Kloeck staan in voor de vertaling naar het Antwerps dialect. Naast de softcover editie van het album (oplage 3500 exemplaren) zal van deze uitgave ook een luxe editie verschijnen, waarvan de oplage beperkt is tot 350 exemplaren.
()     link dit bericht


2016-04-13Gentse Stripbeurs
Op zondag 17 april ben je welkom op de Gentse Stripbeurs. Je vindt er een ruim aanbod aan strips, en naar goede gewoonte komen er ook een aantal tekenaars signeren. Waldo Van Gheluwe, Yan Gevuld, Wouter van Ghysegem, Walterell en Aaargh kennen we van Stripster. Maar Marc Verhaegen, André Benn of Marcel Rouffa komen bijvoorbeeld ook. Ook van de partij is de Nederlandse illustrator Eric J. Coolen, gespecialiseerd in Klare Lijnstadsgezichten. Dit jaar verschenen er van zijn hand twee grote Gentse stadsgezichten.
()     link dit bericht


2016-04-15Over God z'n broer en andere fijne vleeswaren

Jan Truyens is striptekenaar, illustrator, vormgever én kok. Zijn korte stripverhalen verschenen o.a. in Hic Sunt Leones 1 & 2 (Bries), Stripgids en Zone 5300. Hij ontwierp cd-hoezen voor 't Hof van Commerce, Wallace Vanborn, Waldorf, Les Mecs Du Nord e.a.
Jan begon enkele jaren geleden te werken aan 'Over God z'n broer en andere fijne vleeswaren'. Het werd een strip over
de oude Anton die sterft en in het hiernamaals terechtkomt. Anton komt er Guido tegen, die Gods broer blijkt te zijn,
en daar beleeft hij een wild avontuur mee.
Met de strippagina's in een kaft onder de arm klopte Jan bij Bries aan. Onmiddellijk overtuigd van dit project, besloot Bries
Jan te helpen om dit project tot een goed einde te brengen. Via een crowdfundingcampagne zoeken ze geld bij elkaar om de strip te kunnen laten drukken. Het boek krijgt een ongewoon formaat en de productie is daarom - zelfs naar Briesnormen - een dure zaak.
Je vindt meer uitleg over het boek en alle info over de campagne op voordekunst.
Het basisbedrag is al gehaald, maar extra steun blijft welkom voor een uitgave in groter formaat!
()     link dit bericht


2016-04-16Pontiac geëerd in Groningen
Peter Pontiac was een regelmatig bezoeker van muziekpodium en cinema Vera in Groningen. In de Voorkamer bevindt zich het Verhip een Stripmuseum, waar meer dan tien jaar lang werk van Pontiac te zien was. Zondag 17 april opent daar Pontiac Forever – A tribute to Peter Pontiac, een tentoonstelling met strips, concertposters en illustraties van de Nederlandse auteur. Verder brengen onder meer Roelof Wijtsma, Bart Nijstad, Maaike Hartjes, Sam Peeters en Typex hulde aan hun overleden collega.
()     link dit bericht


2016-04-19Lucky Luke getekend door...
Lucky Luke is 70 geworden. De eenzame cowboy, bedacht door Morris, beleeft in dit jubileumjaar 2 avonturen buiten de gewone reeks. Een eerste hommage album, getekend door Matthieu Bonhomme (Esteban, Texas Cowboys) verschijnt in juni. Het tweede hommage album staat gepland voor november en zal meer in de komische sfeer zijn. Dit album is van de hand van Guillaume Bouzard. Er was ook sprake van een hommage getekend door Pedrosa, op scenario van Lewis Trondheim. Maar dat project is niet doorgegaan.
()     link dit bericht


2016-04-21Een nieuwe leeservaring
Phallaina noemt zichzelf de eerste scrolling graphic novel. Het is een gratis app voor de smartphone (android/google play of app store) die je een totaalervaring belooft: beeld en geluid. Phallaina vertelt het verhaal van Audrey, een meisje dat opgroeit in een wereld waar het zeepeil is gestegen en de mensen in de steden zich daaraan hebben moeten aanpassen. Audrey lijdt aan hallucinaties. Wat zijn die grote witte walvissen die ze dan ziet...?
Phallaina, voorlopig enkel in het Frans of het Engels.
()     link dit bericht


2016-04-21Signeersessie Jamie de Jonge in Dick Bos
Jamie de Jonge is geen onbekende voor de trouwe volgers van StripSter. Met haar Let love rule is ze al sinds 2010 een trouwe publicist op Stripster.
Jamie is nu ook onder de pannen bij Windmill Comics
Dit jaar maakt Jamie met de nieuwe titel Jong Geluk haar debuut op papier. Als schrijver en illustrator van het verhaal De Belofte en als omslagtekenaar.
Op zaterdag 30 april signeert Jamie tussen 14:00 en 17:00 in stripwinkel Dick Bos te Rotterdam.
Jamie volgt nog een studie animatie aan de Willem de Kooning in Rotterdam en zij hoopt binnenkort als animator en illustrator haar brood te gaan verdienen.
()     link dit bericht


2016-04-22Klaxon, het festival waar strips en kunst elkaar ontmoeten

Op zaterdag 23 april, met:
12u tot 18u30: stripbeurs, expo en talks
20u tot 23u: Wobby Masterclass, Graphic Quiz en live tekenen.
o.a. Michiel van de Pol, Wasco, Dieter VDO, Ibrahim R. Ineke signeren 's middags hun strips ; Jeroen Janssen vertelt over Abadaringi en zijn evolutie als striptekenaar, met live muzikale begeleiding.
Op de stripbeurs vind je naast de kleine, onafhankelijke stripuitgeverijen zoals Sherpa, Scratch en Bries ook talrijke collectieven en stripauteurs uit Vlaanderen, Brussel en Nederland die hun kleine, in eigen beheer uitgegeven stripboekjes, prints en hebbedingetjes voor. En tenslotte vind je er ook een fijne selectie uit het fonds van kleine buitenlandse uitgeverijen (die zelf niet aanwezig zijn).
Expo met o.a. werk van Dieter VDO (met zijn prachtige kijkplaten), Wide Vercnocke, Charlotte Dumortier.
Klaxon, 't Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen
()     link dit bericht


2016-04-24Dertig jaar gags
Cédric viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Het was in 1986 dat in het kerstnummer van Spirou voor het eerst een gag verscheen over een kleine blonde jongen. Intussen toen tekenaar Laudec en scenarist Cauvin ons al 30 jaar lachen met de avonturen van Cédric (die trouwens eerst Stefan heette in het Nederlands), zijn ouders, zijn grootvader, en zijn vriendjes. Op 4 mei verschijnt bij Dupuis het dertigste album, Stilte, ik draai!, en dit wordt een extra dik album naar aanleiding van deze speciale verjaardag.
()     link dit bericht


2016-04-25Kristof Berte verloot originele backcover
In november komt bij uitgeverij Strip2000 het album Lise op Monstereiland uit van Kristof Berte.
Om dit te promoten, verloot Kristof de originele backcover-illustratie (inkt op A3-formaat, gesigneerd) onder de volgers van zijn facebookpagina, zodra er 200 'likes' zijn.
()     link dit bericht


2016-04-25Expositie John Klinkenberg
Tijdens Stripdagen Haarlem 2016 exposeert John Klinkenberg met 'Pontiac en The Stones' zijn portrettekeningen in bar Wolkers. Er is zowel oud als nieuw werk te zien.
John Klinkenberg is gefascineerd door The Rolling Stones en de Sixties. Al op jeugdige leeftijd tekende hij zijn idolen, terwijl op de achtergrond een Rock 'n Roll lp of Radio Luxembourg speelde.
Klik hier voor meer info!
()     link dit bericht


2016-04-27Strips op de markt
Strips op de markt viert dit jaar zijn tienjarig jubileum. Op zondag 1 mei kan je in Gouda terecht voor wel 80 stands met strips, signeersessies, een veiling, en een Gouds stripbier, editie Elsje. Want Elsje brengt samen met haar geestelijke vaders Gerben Valkema en Eric Hercules een bezoek aan de stripmarkt in een rode mustang! Naar aanleiding van deze jubileumeditie is er een speciale strip portfolio te koop.
()     link dit bericht


2016-04-28Planten uit Japan in Gouda
Het nieuwe album van tekenaar Stephan Timmers, gespecialiseerd in educatieve strips, is uit! En hij heeft een mooie aanbieding: Op zondag 1 mei tijdens Strips op de Markt in Gouda kan je Von Siebold - Planten uit Japan kopen voor de speciale prijs van € 5,-.
Website Stephan Timmers
()     link dit bericht


2016-04-28René Hausman overleden
Op 28 april is de Belgische stripmaker René Hausman overleden, thuis in Verviers. Hij werd 80 jaar.
Op 18-jarige leeftijd ontmoette de jonge Hausman striplegende Macherot, en die ontmoeting leidde hem naar een carrière in de stripwereld. René Hausman maakte zijn debuut in Spirou, en heeft ons doorheen de jaren vergast op mooie tekenverhalen, fabels en illustraties, met de fauna en flora van zijn Ardennen in de hoofdrol. Bekendst in misschien zijn heldin Laiyna, op scenario van Pierre Dubois. Maar hij werkte ook samen met Yann.
Zijn laatste strip die verscheen (voorlopig enkel in het Frans), was zijn erg persoonlijke interpretatie van Chlorophyl, de dierenstrip ontwikkeld door Macherot. En zo is de cirkel rond.
()     link dit bericht


2016-04-30Kies je Grueson cover
Binnen enkele maanden verschijnt het tweede album van Grueson. Op de website van Yan Gevuld vind je 3 ontwerpen voor een albumcover. Kies de cover die jij zou vastnemen om er door te bladeren. Maak je keuze (A, B, C, of D = geen van de drie) bekend door het antwoord te mailen naar: info@yan-gevuld.be
Tot 1 juni 2016 kan je deelnemen, en halfweg juni zullen de namen van de vijf winnaars bekend gemaakt worden.
Men mag slechts één maal deelnemen per persoon !
Grueson website
()     link dit bericht


januari / februari 2016 index Nieuws-archief mei / juni 2016


© 2016
het Nieuws-team / StripSter
2019-08-25