zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Florien  volgende blog van Florien  overzicht blogs van Florien  Florien in Strips


 Design a Villain...

4 april 2011


Whhhaaahahahaha!! *imiteert boosaardig gelach* Ehhh, sorry! Ahum, één van de leukste dingen die ik vind om te ontwerpen voor verhalen zijn echte schurken. Maar niet de ik-wil-de-wereld-veroveren-standaard schurk, na-á! Het moet er ééntje zijn met goeie motieven en een achtergrond. Leer een echte devil kennen *bliksemgeluiden*
Dit is Demon Zack, de verminkte mutantenclone van Zack. Hij is mijn enige personage dat nog niet in een stripverhaal is verschenen, but it will be once! Hij is het meest mislukte experiment van Pickwick. Zack en de andere vrienden aanschouwden zijn demonstratie over 'zelf leven scheppen', maar alles liep fout toen Zack onvoorzichtig deed en 1 van zijn haren viel in het brouwsel waar de placenta van de foetus zich bevond. Die begon onmiddelijk te reageren en groeide uit tot een perfecte replica van Zack, maar ging gelijk daarna monsterlijk muteren en ontsnapte uit Pickwick's huis. Nu staat hij bekend als een hels monster dat iedereen het leven zuur wil maken (hij is niet zozeer een moordenaar maar wil een reputatie opbouwen als een zeer gevreesde slechterik). Zijn gaven zijn als een schaduw zich verplaatsen, onzichtbaar maken, zichzelf in de hens zetten, zichzelf 4 keer zo groot maken en mensen psychisch krankzinnig maken. Demon Zack praat weinig maar heeft een sinister gevoel voor humor.
Nou, hoe gaan we deze frisse jongen tekenen? Ik besloot maar simpele materialen te gebruiken. Eerst maar eens de schets maken. En dan daarna, de blauwe vulpen, full color, en de allergrootste vriend van de tekenaar: het HB potloodje!
Je ziet dat hij geen wapens of andere toestanden heeft, nee hoor. Hij voert al z'n gruwelijke streken met z'n blote handen uit.
Voor de volgende keer ga ik iets vertellen over mijn werk in de ouderenzorg, een iets barmhartiger onderwerp!
Kus
 vorige blog van Florien  volgende blog van Florien

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 27) van Florien op 26 oktober 2016 om 16:26:

Jaa dankje!


© 2011
Florien / StripSter
4 april 2011

 www.wix.com/floortjedivaatje/moniastales

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=94&titel=blog Florien: Design a Villain...