zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Florien  volgende blog van Florien  overzicht blogs van Florien  Florien in Strips


 EINDELIJK TERUG!

11 maart 2013


Okey, ik heb nu een erg goed excuus dat ik lang niet geblogd heb. Maar het is ook eigenlijk wel een klein beetje genant. Eerst was ik gewoon druk, maar toen ik weer vanplan was om een blogje te schrijven kreeg ik fout 404 te zien op het inlogscherm van stripster. Ik dacht: ohh... dat gaat na een paar keer opstarten wel weer goed. Maar nee, hoor. Het inloggen ging nog steeds niet.
Maar na een tip van Martin voerde ik .eu i.p.v. .nl in en tadaaaah... ik zat weer op het inlogscherm. Tijd dus weer voor wat blogs (als ik de tijd heb tenminste).


De productie is bar slecht (nog steeds), dit hier is het 1e (afgemaakte) plaatje in bijna 2 1/2 maand. Hij was als stripster cover bedoeld maar werd iets totaal anders dan ik had gedacht. Ik heb hem toen maar snel afgemaakt en nu dient hij als voorpagina van mijn nieuwe showalbum.

Of ik mijn vorige blog onderwerp door ga zetten... tsja, dat was dus het plan. Ik kan je niet verzekeren dat dat ook gaat gebeuren. We zien dan wel weer. In ieder geval laat ik het deze week hierbij.
kus!
 vorige blog van Florien  volgende blog van Florien

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 27) van Florien op 26 oktober 2016 om 16:26:

Jaa dankje!


© 2013
Florien / StripSter
11 maart 2013

 www.wix.com/floortjedivaatje/moniastales

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=769&titel=blog Florien: EINDELIJK TERUG!