zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Florien  volgende blog van Florien  overzicht blogs van Florien  Florien in Strips


 REMAKE van Noir!

24 december 2012


Zo, hehe. Het leven is echt te kort, hoor! Ik moet mijn bijdrage aan het Kerstdiner nog maken, m'n sponsorenlijst nog inleveren voor de galaCo, me voorbereiden voor de pré-ski borrel met de vereniging (IK GA WEER SKIEN!! EINDELIJK), een vergadering voor IJVO 2013 plannen eeeeen ondertussen studeren voor 8 tentamens.

0_0

Tsssss, soms wil ik zoveel tegelijk, dus ja. Eigenlijk wou ik het blogje voor deze week maar weer even laten schieten, maar toen dacht ik: waarom niet schrijven over de REMAKE van Noir!?
Over dit verhaal heb ik al een blog of 2(?) geouwehoerd (hehe) dus dat zal ik jullie lekker besparen.
Nou, ja. Heel kort dan: Het gaat over de schepping en de eerste dagen van het leven van het skelet Noir (voor de vergeetachtigen of nieuwe volgers).
Ook zal ik zeggen dat ik het in een nieuw, fris photoshop-jasje heb gestoken! Niet echt recentelijk trouwens, maar ergens in de periode dat ik photoshop kocht.
Ik had het kleine tussenproject even opzij gelegd vanwege de bovengenoemde redenen, maar misschien wel leuk om een paar stukjes van te latenzien.


Dit is trouwens niet de stijl waarin de Monias-serie is getekend, deze strip is geheel op de computer getekend. Verwacht maar niet dat ik nou elk korte verhaaltje ga zitten remaken want tegen de tijd dat ik dan iets af heb ben ik de 80 gepasseerd.
Het verhaal zelf en de inhoud is eigenlijk gewoon hetzelfde. Het is echt de vormgeving die anders is en de kaderverdeling ook. Maar het tempo en het aantal bladzijden (4) is gewoon the same.

En meer heb ik niet echt te zeggen. Geniet ervan en heel fijne feestdagen!
Kus
 vorige blog van Florien  volgende blog van Florien

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 27) van Florien op 26 oktober 2016 om 16:26:

Jaa dankje!


© 2012
Florien / StripSter
24 december 2012

 www.wix.com/floortjedivaatje/moniastales

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=720&titel=blog Florien: REMAKE van Noir!