zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego, part deux.15

7 december 2012


Johan de Neef heeft het morgen in zijn nieuwe blog over hun komende drie WCP-comics die komende week naar de drukker gaan. Met deze drie mooie, fijne comics hebben ze het afgelopen jaar 14 comics uitgegeven.

Nou ja, eigenlijk zijn het er 10, want er zitten vier herdrukken bij. Ik vind persoonlijk dat het druk-/copywerk van een betere kwaliteit zou moeten zijn, maar de heren van Windmill hebben dit jaar wel mooi 14 comics meer uitgegeven dan ik heb gedaan.

Zelfs Drop Comics heeft dit jaar meer uitgegeven dan ik! En da's best uniek.

De rust van het niets uitgegeven in het afgelopen jaar vond ik trouwens wel erg fijn. Ik heb namelijk weer eens goed gekeken naar al die comics (ruim 50), die ik in de afgelopen 15 jaar heb uitgegeven. Niet alleen heb ik goed naar mijn eigen werk gekeken, ook heb ik de uitgaven van mijn concurrenten goed bestudeerd. Ik heb dus eens gekeken naar wat ik wél goed vind aan het werk van WCP en Drop.

Uiteindelijk heb ik besloten wat ik wil veranderen aan mijn uitgaven en wat ik ermee zou willen, zodat Koper Comics in 2013 weer komt met de mooiste, dikste en grootste uitgaven op Nederlands comicgebied.

Wil je dus originele ideeën en waanzinnige content: dan moet je zeker in 2013 bij Koper Comics zijn. En met uitzondering van het afgelopen jaar, was dat natuurlijk al vele jaren daarvoor ook al het geval…
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2012
Koper / StripSter
7 december 2012

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=701&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego, part deux.15