zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego, part deux.9

26 oktober 2012


Ik heb een hekel aan wachten.
Wachten op inspiratie.
Wachten op een nieuwe aflevering van Doctor Who.
Wachten op de woensdag.
Wachten op erkenning.
Wachten op sex…
Weet je, soms lijkt het wel alsof ik de hele dag niets anders doe dan wachten.

Dat wachten hoeft geen groot probleem te zijn als je de wachttijd verdoet met het doen van iets nuttigs, bijvoorbeeld met het maken van de volgende pagina van je volgende (veelbelovende) project waar natuurlijk iedereen op zit te wachten.

Tja, moet iedereen nog even wat langer wachten, want ik wacht dus op de nodige inspiratie en die wil maar niet komen, omdat ik te druk ben met wachten.
Wachten op de post, bijvoorbeeld.

Ik wacht namelijk al een paar weken op de Serenity BluRay. Deze had vorige week al binnen moeten zijn volgens de leveringsplanning van Amazon.co.uk. Ik heb Amazon al gemeld dat ik al flauw ben van het wachten. Niets is trouwens vervelender dan wachten op iets wat je toegezegd is, maar wat dan maar niet komt.

Ik zal daar eens een voorbeeld van geven (waarbij ik gelijk ook maar weer eens iemand afzeik. Misschien zat een aantal van jullie daar nou net weer op te wachten).
"Volgende week is er weer een nieuwe GeekStijl-insider te beluisteren!"
Hoewel, ze gaven al aan dat er vanwege drukte voorlopig elke twee weken een podcast is te horen. Maar dat is ook al niet zo. Geen GeekStijl-insider. Niet wekelijks en ook niet tweewekelijks.

Ik vind dat raar.

Maar ja, misschien zitten de Geeks niet te wachten op luisteraars. Maar als je zo slordig omgaat met je planning zitten je luisteraars straks ook niet meer op GeekStijl te wachten.
Ik had natuurlijk ook weer voor de zoveelste keer mijn sympathieke vrienden op de korrel kunnen nemen, maar volgens mij zit daar niemand meer op te wachten..

Wachten op geld.
Wachten op dat telefoontje.
Wachten op het beloofde mailtje.
Wachten op de trein.
Wachten op de dood.

Ho ho, deze laatste is een van de weinige dingen waar ik nou net niet op zit te wachten! De dood hoeft nog lang niet bij mij aan te kloppen, voor de dood ben ik absoluut een geduldig man.

Zelfs al zou de dood aankondigen volgende week bij mij op de stoep te staan, dan vind ik het in dit geval niet erg om er wat langer op te moeten wachten.

Silvia Kristèl hoeft niet meer te wachten.
De dood klopte vorige week bij haar aan, las ik terwijl ik wachtte op inspiratie. Er schoten mij allerlei beelden te binnen van films waarin ze speelde. Ik wiki-de wat en zag dat ze in veel meer films speelde, dan ik wist (duh: ik geloof dat ik er, net als jullie, hooguit twee kon opnoemen!).
Terwijl ik het nieuws van haar dood op me in liet werken, bedacht ik dat ik het in Mijn ontembare ego, part deux.9 over haar zou hebben. Prachtige vrouw, waar ik vroeger ademloos naar keek. Diezelfde sensatie wilde ik nogmaals meemaken, dus ik besloot haar bekendste film te downloaden. Alleen duurt het downloaden van die ruk-films (letterlijk en figuurlijk, deze keer) mij veel te lang. En ik had natuurlijk weer geen zin om daarop te wachten.

Tja, dit zou een blog worden over Silvia. Helaas is het nu al donderdagavond en ik weet eigenlijk niet zoveel over haar te schrijven. Dat mijn jongenshart ooit aan haar vergeven was, godin van de soft focus… Of iets dergelijks.

Dat wordt dus weer wachten op volgende week: wie weet krijg ik er dan meer uit dan bovenstaand halfslachtig stukkie..!

Wachten dus!
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2012
Koper / StripSter
26 oktober 2012

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=664&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego, part deux.9