zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Florien  volgende blog van Florien  overzicht blogs van Florien  Florien in Strips


 TEKENINGEN voor de IJVO!

3 september 2012


De IJ.V.O. week in het boeren IJsselstein is alweer voorbij, alhoewel ik maar 1 dag heb kunnen bijwonen. Diezelfde week zat ik 4 dagen in Utrecht tijdens de UIT-dagen (Utrechtse Introductie Tijd).

Deze week laat ik jullie voor een laatste maal mijn werk en inzet voor de IJ.V.O. zien. Wat de IJ.V.O. ook alweer was kun je in mijn blog van 15 augustus vorig jaar lezen.

Wat je hierboven ziet zijn dus de wijkborden. Elke wijk (groep) heeft er eentje samen met een terrein hutten erachter. Ieder kind heeft ook een kaartje om z'n nek hangen met diezelfde afbeelding van de wijk waar hij/zij bij hoort.
Zoals je ziet heb ik een beetje bij Lucky Luke afgekeken voor inspiratie, alhoewel ik maar heel weinig albums daarvan heb.
De eisen waaraan voldaan moest worden waren dat het strak en simpel moest zijn, de tekeningen worden namelijk ook als kleurplaten en op t-shirts geprint.
Trouwens, als het aan mij lag waren de kleuren wel een heel stuk matchender en zachter geweest met het thema, maar voor het inkleurwerk was al een andere persoon of groep.
Hieronder zie je een paar borden in de praktijk gebracht, tijdens de IJVO!
Alhoewel het wel niet heel veel foto's zijn. De foto's van elk wijkbord moet ik nog van m'n mattie de fotograaf krijgen.

Het was wederom een heerlijke tijd bij de IJ.V.O. en het gaf me wel een kick om overal m'n tekeningen te zien hangen en staan.
Ik heb nog geen foto's van mijzelf kunnen spotten op de fotosite van de IJ.V.O. Beter eigenlijk ook, op foto┬┤s zie ik er toch nooit uit. -_-
Till next time!
kus
 vorige blog van Florien  volgende blog van Florien

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 27) van Florien op 26 oktober 2016 om 16:26:

Jaa dankje!


© 2012
Florien / StripSter
3 september 2012

 www.wix.com/floortjedivaatje/moniastales

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=612&titel=blog Florien: TEKENINGEN voor de IJVO!