zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van StripSter  volgende blog van StripSter  overzicht blogs van StripSter  StripSter in Strips


 Nieuw projekt

14 augustus 2012


Hieronder een paar schetsen afkomstig uit een strip die ik aan het tekenen ben over 3 meisjes die een case moeten oplossen. Vandalen hebben het op de groententuin van Tante Floor gemunt. De meisjes, Zala, Liza en Neli proberen deze bende op heterdaad te betrappen. Maar Opa Jos is niet zo blij met het roekeloos gedrag van de meisjes... Hopelijk gooit hij geen roet in het eten! Een luchtig en spannend groen avontuur (48 bladzijden) van begin tot einde!

Misschien een Nederlands-talige uitgeverij geïnteresseerd in ons verhaal?
Het scenario is van de Sloveense schrijfster en tv-presentatrice Andreja Virk Žerdin (Ljubljana, 1971). Qua stijl en thematiek duidelijk bestemd voor een kinderpubliek tot ongeveer 18 jaar! Ouder mag ook maar dan moet je het op eigen risico lezen, haha!
Maar goed. Op vrijdagnacht, 10 augustus 2012 j.l., ben ik met amigos y compadres naar een heel mooi flamenco-concert van Metáfora Flamenca in het prachtige Moorse fort Alhambra (Granada-town) geweest. Artiesten o.a. Pastora Galván en de grote Antonio Canales. De voorstelling begon om 22.00 en om 01.30 waren we (een beetje teut) weer thuis.
Naschrift: Niemand wil graag doodgaan. Maar waarom wordt zijn weerstand tegen de dood groter op het moment dat zijn tijd nadert, vroeg een leerling aan zijn Meester. Deze antwoorde: Omdat hij zich er pas dan plotseling van bewust wordt dat hij nooit heeft leren leven.

Besos y abrazos desde Granada, Santi.
 vorige blog van StripSter  volgende blog van StripSter

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 241) van StripSter-redactie op 12 maart 2013 om 14:55:

En Esmarel Gasman zal volgende week weer ons StripSter-blog op dinsdag vol schrijven... Alvast bedankt!


© 2012
StripSter / StripSter
14 augustus 2012

 http://www.stripster.eu

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=592&titel=blog StripSter: Nieuw projekt