zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Florien  volgende blog van Florien  overzicht blogs van Florien  Florien in Strips


 The Big Bang Theory!

9 april 2012


Sorry, hoor. M'n leven is even heel druk geweest (alweer), maar ik vond dat het toch wel weer tijd werd voor een blogje. En wel over mijn lievelingsserie : The Big Bang Theory! Net als mijn vriendinnen ben ik d'r verslaafd aan geraakt!

NOTE: Ik kijk de laatste tijd bijna nooit meer tv, in vergelijking tot vroeger (goeie tijden!). Meestal waren dat dan series als Van Etter Tot Engel, Lost en McLaud Daughters. maar voor TBBT maak ik graag tijd.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TBBT
Sja, voor degenen die het niet kennen houdt dit verhaal snel op.
4 Raszuivere nerds, die allen werken voor California Institute of Technology te Los Angeles, zijn super intelligent maar hun sociale vaardigheden.... tss, daar valt niet lovend over te spreken. Leonard Hofstadter en Sheldon Cooper delen samen een appartement, de joodse Howard Wolowitz woont nog bij z'n moeder en Rajesh Koothrappali (die alleen tegen vrouwen praat met alcohol in z'n lijf) maakt het kwartet af.

Nou, 4 nerds he.... je stelt je het natuurlijk wel voor dat die in de wereld van visualiteit, Star Trek en stripboeken leven. Van het hele kwartet is Sheldon de grootste der nerds.
Hij heeft als het ware een persoonlijkheids/gedragsstoornis, waardoor hij alles alleen maar vanuit zijn eigen perspectief kijkt, een inlevingsvermogen van 0 heeft en daardoor de meest ingewikkelde lines heeft van alle personages.
En dan nu de meiden:
Penny wordt vanaf het eerste seizoen al het nieuwe buurmeisje van Leonard en Sheldon. Zij is dus het steriotiepe beeld van een blonde, niet zo snuggere chick waar zo´n beetje elke man van achterover valt. Dit overkomt Leonard dus, ze krijgen ook iets met elkaar maar datte..... gaat niet heel goed.
Verder heb je Bernadette, de verloofde van Howard en Amy, de uiteindelijke vriendin van Sheldon (hoe is ´t mogelijk!)

Drinking game
Zelf heb ik het nog niet gespeeld, maar gaat denk ik nog wel gebeuren. Elke keer als er iets gebeurt in de serie moet je zoveel biertjes drinken. De spelregels zijn hiernaast.
Mike and Molly en Two and a half man zijn voor zover ik het begrepen heb van dezelfde makers, maar halen het voor mij niet bij The Big Bang Theory. Ik denk dat dat nog het meeste komt doordat TBBT ijzersterke karakters neerzet met elk hun eigen persoonlijke trekjes en zo qua humor het origineelst en scherpst uit de hoek komt. Inmiddels weet ik eigenlijk niet meer bij welk seizoen ze zijn (ik dacht 5), maar telkens weer geniet ik ervan.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Sja, ehh... niet dat dit veel met (strip)tekenen te maken heeft ofzo...
Voor degenen die het niet kennen of het niet leuk vinden, dan was dit blog zonde van je tijd. Vette pech, dan! >_-
En een kus
 vorige blog van Florien  volgende blog van Florien

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 27) van Florien op 26 oktober 2016 om 16:26:

Jaa dankje!


© 2012
Florien / StripSter
9 april 2012

 www.wix.com/floortjedivaatje/moniastales

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=465&titel=blog Florien: The Big Bang Theory!