zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Florien  volgende blog van Florien  overzicht blogs van Florien  Florien in Strips


 -Where are the bloggers?-

22 augustus 2011


Gosh, NEE. Het heeft zover moeten komen. Mijn lieve collega's vallen langzaam 1 voor 1 een beetje af. Het zou eens gebeuren, maar NU al? Koper en Gerben zijn, voor zover ik het heb begrepen permanent weg. Misschien valt het allemaal wel een beetje mee maar jongens, jullie moeten niet weg blijven hoor! Want ik volg bijna elk blog wel zo'n beetje, omdat de bezigheden van andere (strip)tekenaars mij altijd zullen blijven boeien.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voordat ik de uitnodiging om te bloggen (opnieuw) kreeg volgde ik de blogjes al. Elk is anders en het zorgde dat mijn wekelijkse StripSter-bezoek dagelijks werd. Had ik zin in een portie smakelijke afzeikerij, dan klopte ik bij Koper aan. Zijn blogs toverden altijd een brede grijns op m'n gezicht, soms moest ik echt lachen. En de onderwerpen waren catchers. Maar StripSter blogs zijn weer goed voor het op de hoogte gebracht worden van de processen die zich rond de site bezig houden.
Qua tekenwerk bewonder ik MaCo, een leuke, heldere stijl en het inkleurwerk bij de full colors vind ik ook heel mooi. En voor aparte schilderijen kijk ik bij Bert en Femke. Ieder wat. 0-^
En wat is de functie van het blog hier eigenlijk precies? De één gebruikt het om z'n werkprocessen de delen en z'n voortgang op tekengebied. De ander om betogen en verhalen te posten. Elk gebruikt z'n blog anders, maar wat was écht de bedoeling, of heeft iedereen daar zelf een antwoord op gegeven?
Kortom: ik zou het echt jammer vinden als het 7-tal uiteen zou vallen en het bloggen gaat stoppen, en ik zal wel niet de enige zijn. Maar misschien is het wel allemaal aanstellerietes en komen ze na de vakantie weer terug, en kunnen we om dit blogje smakelijk lachen. Een optie zou wel kunnen zijn voor de permanente lege dagen om die door te geven aan nieuwe bloggers.

Ik ben in ieder geval benieuwd wat er allemaal gaat volgen.
Reken maar wel op het feit dat jullie van mijn wekelijkse catastrofe kunnen genieten, hoe het zich ook uit (alhoewel ik niet véél kan beloven, nu school eraan komt. Maar vooruit...)
dikke kus
 vorige blog van Florien  volgende blog van Florien

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 27) van Florien op 26 oktober 2016 om 16:26:

Jaa dankje!


© 2011
Florien / StripSter
22 augustus 2011

 www.wix.com/floortjedivaatje/moniastales

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=234&titel=blog Florien: -Where are the bloggers?-