zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Florien  volgende blog van Florien  overzicht blogs van Florien  Florien in Strips


 I'm like a BIRD...!

2 mei 2011


Ehhh ... tweet?
Misschien een goed onderwerp ter gelegenheid voor de lente. Ik heb het over skeletten gehad, er is een schurk langs geweest... maar nu ga ik het over weer wat anders hebben wat ik graag teken: die dingen in de bomen die zingen, genaamd: vogels.
In Orlando in Amerika heb ik wel eens met m'n broer een vogelshow gezien. 'Ja, vogelshow, én?' MAAR... hou je vast! De presentator vroeg aan het publiek:'Who's gonna be volunteer for demonstrating?'

Ik gelijk m'n hand opsteken, dat begrijp je natuurlijk wel.
En voor ik het weet had ik m'n handschoen aan, kwam er een fluitje en hup: enorme dikke arend op m'n onderarm. Whaaaoohhh! Ehhh...groot! Maar als je dacht dat je het dan hebt gehad, nee hoor, hup: gevolgd door een dikke uil. Ik vond het in ieder geval kicken.
Als ik een lange dag op school heb gehad, of als ik een hele dag veel dingen heb afgehandeld heb ik als ontspanning slechts een pen en papier nodig. En aangezien het nu vollop lente aan het worden is komt nu ook de gelegenheid van buiten tekenen eindelijk weer tevoorschijn!
Sja... toen hoorde ik ineens dat ene leuke geluid wat mij ook aan Eliza Doolittle deed denken tweetweet tweetweetweetweet tweet. 'Oh leuk, een vogeltje. Misschien leuk voor een korte gag?', dacht ik. En hopsakee, het boommusje Leaf werd geschapen (zie hiernaast).

In één van mijn 'shorties' kwam Leaf voor en zoals je ziet bestaat hij volledig uit bladeren en takken. Een soort van gebladerd roodborstje.
Niet dat hij een eigen verhaal heeft ofzo, gewoon een bijpersonage dat een beetje schattig staat te wezen enzo, je kent het type wel, huh?
Maar natuurlijk moesten er ook gelijk uilen komen en buizerds en zwanen en ga zo maar door. Gewoon elke vogel die in me opkwam.
Toen ik m'n vriendin het vogeltje liet zien barste we samen in lachen uit!
Nou, dat ik jullie in de 'lentemood' heb gebracht met dit gevogel.
HAVE A NICE SPRING!
kus
 vorige blog van Florien  volgende blog van Florien

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 27) van Florien op 26 oktober 2016 om 16:26:

Jaa dankje!


© 2011
Florien / StripSter
2 mei 2011

 www.wix.com/floortjedivaatje/moniastales

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=122&titel=blog Florien: I'm like a BIRD...!