--> Archief  --> Nieuwsoverzicht22-01-03 -- Uitnodiging The Making of... Agent 327

Beste stripliefhebber,

Op 5 februari presenteert uitgeverij M met gepaste trots:

The making of Agent 327

Deze speciale uitgave is zowel biografie als bibliografie. De carrière van Martin Lodewijk als stripauteur en reclamemaker wordt afgezet tegen de historische werkelijkheid en de ontwikkeling van Agent 327, en beknopt in woord en uitgebreid in beeld doorlopen. Het is niet alleen de overstelpende hoeveelheid uniek beeldmateriaal - met onder meer het kortste en kleinste Agent 327-verhaal ooit vervaardigd - die deze uitgave zo uitzonderlijk bijzonder maakt. Daarnaast geeft Lodewijk op zijn onnavolgbare wijze persoonlijk commentaar op de gebeurtenissen, invloeden, ontmoetingen en strip- en reclameprojecten die voor zijn carrière van cruciaal belang waren.

In de Tuschinski-zaal van Hotel New York te Rotterdam zal die dag om 14.00 uur door een zeer beroemde en eveneens zeer geheime gast het eerste exemplaar van The making of Agent 327 aan Martin Lodewijk worden overhandigd. U bent daarbij van harte welkom.

Wij hopen u reeds om 13.15 uur aan de steiger van het hotel te ontmoeten alwaar wij Martin Lodewijk op gepaste en niet geheel onopgemerkte wijze zullen verwelkomen!

Diezelfde middag zal Martin Lodewijk tussen 15.30 uur en 16.30 uur The making of Agent 327 signeren op de stripafdeling van boekhandel Donner te Rotterdam.

Met vriendelijke groet,

Uitgeverij M
Rudy Vrooman


© 2003
Johan de Rooij / StripSter
22-01-2004