--> Archief  --> Nieuwsoverzicht23-06-03 -- Edwin Evers en Jeroen van Inkel in een strip

Hilversum/Haarlem, 20 juni 2003 - Vanaf maandag 23 juni zijn de Radio 538 DJ's Edwin Evers en Jeroen van Inkel te zien in een heuse strip die iedere week wordt gepubliceerd in het online 538 Magazine. De 538 jocks zijn iedere werkdag te horen in de ochtend en de middag en vanaf nu ook te lezen in de strip 'Evers & Van Inkel'. De strip wordt getekend door cartoonist/striptekenaar Maarten Pathuis, die bij treinreizend Nederland bekend is van zijn 'Bielzenblues'-stripverhaal in Metro.
Edwin Evers is bekend om zijn voortreffelijke imitaties van onder andere de Broertjes de Boer, Prins Bernard, Martin Gaus en Peter R. de Vries. Onlangs heeft Edwin Evers zijn contract bij Radio 538 met vijf jaar verlengd. De deejay uit Hardenberg blijft daarmee een van de bekende gezichten van Radio 538. Jeroen van Inkel is volgens velen een geniaal radiomaker met een feilloos gevoel voor wat zijn luisteraars leuk vinden. Alle typerende zaken van beide jocks komen terug in de strip.
Het 538 Magazine verschijnt sinds april 2002 en is uniek voor Nederland: het eerste gratis online weekblad met inmiddels zo'n 20.000 abonnees. Het verschijnt iedere maandag en zit boordevol showbizznieuws, reportages over grote pop- en filmsterren en exclusieve interviews met topsporters als Ruud van Nistelrooij, Patrick Kluivert en Michael Schumacher. Abonneren op het 538 Magazine kan via www.radio538.nl .

Maarten Pathuis is bekend van wekelijkse cartoons in Intermediair, de strip 'Bielzenblues' in Metro, de strip 'De Kenners' in Voetbal Magazine en de cartoon 'Akkie & Guus' in Beursplein 5 (in samenwerking met optiegoeroe Sem van Berkel). Verder tekent Maarten voor een groot aantal reclamebureaus, bedrijven en instellingen. Werk van Maarten Pathuis is onder andere te zien op zijn website www.pathuis.nl.

Op Radio 538 is Top 40 muziek, Dance, R&B en de beste hits uit een jong verleden te horen en natuurlijk de populaire deejays als Edwin Evers, Jeroen van Inkel en Wessel van Diepen. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.


© 2003
André Wijntjes / StripSter
23-06-2003