--> index InterStrip  --> start van de InterStrip  --> vorige pagina  --> volgende pagina

nr. 1 - pag. 10

Getekend door Lars Janssen.

 --> volgende pagina


Alternatieve strook.

Getekend door Filip Remkes.


Verhaal-suggesties voor de volgende strook:

Heiny:
Als ik het goed begrepen heb dan mag er op allerlei manieren geŽxperimenteerd worden met de InterStrip, maar de meesten houden zich braaf aan ťťn strook en op andere gebieden wordt ook niet geŽxperimenteerd..... Misschien een leuk idee als er wat verschillende tekenaars met een beetje dezelfde stijl of juist compleet anders samen iets uitproberen, of als er ideeŽn zijn die hierin te bespreken. Wie heeft er nog een idee?

Alex:
Wat mij betreft mag je echt van alles proberen, desnoods ga je knippen en plakken, maak je het 3d of wordt het een korte (flash) animatie. Ziemaar. Je hebt iedere keer 2 weken dus leef je uit. Het is alleen de vraag of wij het dan ook kiezen, maar ja dat is het risico van de InterStrip. Spannend toch. Maar een 3 plaatjes strook is dus echt niet verplicht.

Lars:
Beste StripSter site bezoekers vonden jullie de InterStrip strook nr 10 mooi?? Ik heb deze strook namelijk getekend en wil weten wat de bezoekers en andere tekenaars van mijn tekenstijl vinden. Laat het mij weten! Met vriendelijke groeten, Lars Janssen.


© de tekenaars (2001)
Rico - Kerat - Alex / StripSter
23-07-2001