--> index InterStrip  --> start van de InterStrip  --> vorige pagina  --> volgende pagina

nr. 1 - pag. 7

Getekend door Marq van Broekhoven.

 --> volgende pagina


Alternatieve strook.

Getekend door Heiny Reimes.


Verhaal-suggesties voor de volgende strook:

Leo de Wijs:
Yes yes! That's the way to do it!:) ...die oranje mormels zijn meer een onderdeel van de Starmaker sub-hel als aangenomen! Whoever/whatever de manifistatie van de 'Starmaker' zal worden... ik ben benieuwd wat voor bijzondere invullingen wij striptekengasten hieraan kunnen gaan verlenen...

NiWi:
Op dat moment kwam Jantje zonder Reclame langslopen, na alle wreedheden van de sub-hel was dit wel het merk(loos)waardigste tafereel wat hij tot nu toe had mogen aanschouwen. Een wolf met menselijke verhoudingen knielde neer bij wat leek op een door oranje cavia-achtige duivels aan stukken gescheurd naakt (woehoe!) vrouwmens.
Een bizar lange zin, zeker voor internet en dan nog met zo weinig komma's!
Jantje was diep gefascineerd. Zijn fascinatie zwol aan tot een wereld opzich, een wereld waar mens en dier elkaar liefhadden en uit 1 glas dronken met twee rietjes. Plotseling hoorde hij in de verte het gejammer van verloren zielen aanzwellen: "Damn, I think I love you..."

Heiny:
Dat is het NiWi, deze Verloren zieltjes moeten natuurlijk wel flink lijden onder de demonische wraakzuchtige onedayfly-ploeg neem ik aan.

NiWi:
Welk een geweldige verhaalontwikkeling! Starmaker versus de Oneday Fly. Alhoewel.. Starmaker hoeft het duel alleen maar een dag uit te stellen om hun victorie te behalen... Uhm nou ja toch even onthouden (leuk om te tekenen).

Vera vK:
Wat is dat nou? Ik ben alleen maar leuke kaboutertjes en elfjes van Marq gewend - en nu slaat ie ons om de oren met zo'n bloederige strip. Getverderrie, ik lust mijn diner niet eens meer. Bah!

Henk Schouten:
Is die Vera vK soms familie van Marq, of zelfs zijn vrouw(elijke kant)? In elk geval lukt het haar niet om Marq's kreativiteit te beknotten. Ik adviseer haar zijn laatste uitgave "Bubbels" niet aan te schaffen; zonde als zijn fanclub zo'n gevoelig verlies zou lijden.

Marq:
Mijn vrouwelijke kant heeft geen pseudoniem nodig, Henk! En mijn vrouw heet gewoon Van Broekhoven-van Achteren, dus ik ben net zo nieuwsgierig als jij naar de herkomst van al die opdringerige (of eerder: aandringerige) opmerkingen.

Henk Schouten:
Zo vanzelfsprekend is het niet dat je vrouw Van Broekhoven heet. Maar goed, mogelijk geeft Vera vK zich nog bloot; hebben we onze eerste stripster op de site. En op veler verzoek: wanneer komt er eens een strip van de Grote Marq op StripSter? Beloning: een lovende recensie. Henk.

Leo:
...heeft nog niemand een vervolgstrook getekend ...of is er wat achterstallig onderhoud? ...ik vraag het maar even. :)

NiWi:
Ik weet niet wie er nog meer allemaal een vervolgstrook hebben ingestuurd maar ik zal toch niet de enige zijn die zwaar warmloopt voor een project als de InterStrip? Nou ja, opschieten met die nieuwe pagina in ieder geval Alex, we zitten te wachten...

Alex:
Ja sorry hoor, ik had even een probleem met m'n internet. De bank had een foutje gemaakt en toen heeft Chello me er af geknikkerd. Het is toch wat, voor ƒ 99,95 per maand krijg je toch niet echt veel klantenservice. Dus de nieuwe InterStrip komt er zondag pas weer aan, eens kijken wie er allemaal iets hebben ingestuurd?


© de tekenaars (2001)
Rico - Kerat - Alex / StripSter
27-05-2001