--> index InterStrip  --> start van de InterStrip  --> vorige pagina  --> volgende pagina

nr. 1 - pag. 6

Getekend door Jeroen v/d Broeq.

 --> volgende pagina


Verhaal-suggesties voor de volgende strook:

Henk Schouten:
Het aantal inzendingen voor de InterStrip blijft minder dan we gehoopt hadden, mogelijk omdat een reactie-tijd van een week te kort is. Daarom hebben we besloten om 2 weken te laten verlopen voor de InterStrip vervolgd wordt. En Marq kan nu ook meedoen, want hij kan zijn strook per post versturen naar Breitnerstraat 4-c / 8932 CA Leeuwarden. En nu dus allemaal insturen! Maak er een gek verhaal van! (Wie heeft er ooit beweerd dat er een verhaallijn in zou moeten zitten?)

Scorpionqueen:
Dus er hoeft GEEN verhaallijn in te zitten? Count me in!

NiWi:
Geen verhaallijn? Krijg je dan niet dit soort verhaalsuggesties? (Ondertussen: Ruimterobot met het hoofd van Monica Lewinsky in hand: 'missie voltooid mister president'. Robot vliegt weg. Monica: "Ach, ik had toch een slechte haardag.") Ermm, ik zeg alleen maar dat een pietsje logica alleen maar toe te juichen is. Anders kan je net zo goed een strookl van je eigen bestaande stripreeks als 'vervolg' insturen?

XTRVGNZ :
Naar mijn mening is 1 strook per keer echt te kort om het verhaal echt van de grond te laten komen, iedere keer 1 pagina laten verschijnen zou de tekenaar meer vrijheid geven en meer verhaallijn mogelijk maken (om maar niet te spreken over de toename van de kreatieve vrijheid). het is erg lastig om in een reeks van opeenvolgende gag-stroken een verhaal te vertellen, zeker als je konstant van tekenaar verandert. Verder ben ik erg enthiousiast over het hele concept, ik persoonlijk zou graag meewillen doen aan jullie interstrip, maar 1 strook is echt te weinig.

Henk Schouten:
Beste WiWi. Prima suggestie die je daar doet. Uitwerken maar! De InterStrip is in zijn totaliteit 1 groot experiment. Het is mooi als een strook aansluit bij de vorige, maar een verhaalijn vind ik teveel beperkingen opleggen. Laat het verhaal maar alle (absurde) kanten opvliegen. En tenslotte is er nog een almachtige Strips-redaktie die ervaring heeft met het tegengaan van uitwassen (zie Rico's 'Leedvermaak'). Xtrvgnz's suggestie om met hele pagina's verder te gaan heeft zeker voordelen voor het verhaal. Nadeel is dat het 2 tot 3 keer zoveel tijd kost voor een tekenaar, waardoor de drempel om deel te nemen hoger wordt. Vooralsnog lijkt het me het beste om op deze voet door te gaan en te kijken of het beter gaat lopen. Dus laat je kreativiteit de vrije loop gaan en maak eens iets waar niemand wat van begrijpt. XTRVGNZ en anderen, die aan 1 strook te weinig ruimte hebben, kunnen wat mij betreft ook 2 stroken gebruiken. We zien wel waar we op uitkomen.

Scorpionqueen:
Ik wou even zeggen: Da's een goed idee. En vragen wie er al bezig is aan een vervolgstrook/tekst? de groeten, S.

Yurr:
Wanneer er nu iemand dus bezig is met een vervolg -zomaar- te tekenen. Wordt ie dan automatisch geplaatst? Ook al heeft iemand anders er al op gereageerd? Het is namelijk wel een leuk idee -interactief medium, dus waarom niet- om de lezer te laten kiezen wel verhaal hij/zij verder wil lezen.

Heiny:
Hallo Yurr, als het goed is wordt alles gewoon geplaatst. Dus eigenlijk heeft de volgende tekenaar(s) het voor het zeggen waarop door geborduurd wordt. Of hij (jij?) begint van een totaal verassende kant.


© de tekenaars (2001)
Rico - Kerat - Alex / StripSter
13-05-2001