--> index InterStrip  --> start van de InterStrip  --> vorige pagina  --> volgende pagina

nr. 1 - pag. 5

Getekend door Leo de Wijs.

 --> volgende pagina


Alternatieve strook.

Getekend door Heiny Reimes.

 --> volgende pagina


Verhaal-suggesties voor de volgende strook:

NiWi:
Versnippert het verhaal niet een beetje erg zo? Mischien dat de volgende tekenaar wil proberen weer een beetje 1 lijn in het verhaal te krijgen, het hoe en waarom uit de doeken doen? Waarom wordt Esmeralda naar de andere wereld verplaatst en de jongen in een wolf veranderd? Een mislukt magisch experiment/satanisch ritueel? Waartoe moest dit ritueel dienen? Wat is de relatie van Esmeralda en de jongen? Wat is jullie kijk hierop?

Heiny:
Misschien zie ik het verkeerd... Maar als ik het zo zie passen de 2 wel bij elkaar in een juiste volgorde, ook maar puur toeval denk ik, maar wel leuk.... Als ik Henk goed heb begrepen, dan is in ieder geval de spontaniteit in verhaal en beeld juist de bedoeling en het heeft wel wat..... Ik zou dan denken: Geef gewoon je eigen draai eraan, maar zorg wel dat er nog enigzins een kern van logica in het geheel bestaat.

NiWi:
Als het maar een verhaal blijft en geen reeks gagstroken. Als het verhaal eenmaal een beetje een hoofdlijn heeft valt er natuurlijk ook serieuzer over te discussiëren op deze reactiepagina, laat de lezertjes maar eens leker meeleven met de avonturen van Esmeralda en de (totnutoe) naamloze weerwolf.
O ja nog snel een verhaalsuggestie: Monstertjes vallen Es aan en eten op Lawrenceiaanse wijze haar halve jurk op (goed voor de kijkcijfers).

Leo:
Grootse plannen, mooi. De fantasy-setting zit er al stevig in, in ieder geval... mag dat wel:) Maar ik ben het ook met Niwi eens, dat het verhaal heel wat sappiger kan worden als er meer diepte (dimensie) in het verhaal wordt gebracht... er is voor de lezer nog maar zeer weinig om zich met de personages verbonden te voelen... ...Als zaken zoals de rede van het ritueel, en waarom het mis ging... de relatie tussen Esmeralda en de Jongen... enz worden uitgewerkt heeft het zeker de potentie om heel intressant te worden. Dus allen aan het werk, er valt nog zat te uit te werken. :)

Heiny:
Waarschijnlijk is uitwerken van de personages wel nuttig, maar als je nu kijkt waar we nu zitten in de strip, dan zou ik toch denken dat dat veel te vroeg is. Laat ze eerst nog wat ellende meemaken en laat ze desnoods later in een flashback zien hoe dit zo is begonnen. In theorie zijn we nu pas op pagina 2.

Leo:
Heiny, Je hebt helemaal gelijk, hoor.:) Eerst nog maar eens wat actie... ik bedoel, gebeurtenissen diepen ook al uit, geloof ik.

Heiny:
Jongens laat de InterStrip niet doodbloeden!!! Ik wil het desnoods wel alleen doen of met dit kleine groepje mensen die het tot nu toe al hebben gedaan.... Maar dit kan toch nooit de bedoeling zijn????

Marq:
Wel met je tengels van de Grootmeester afblijven, he!

NiWi:
Heeft de InterStrip een weekje vakantie ofzo? Ik wil best zelf nog eens een strook tekenen maar er zouden toch genoeg tekenaars moeten zijn die interesse hebben in medewerking aan een pretentieus project als deze? (hint! Marq, Charles, Jose etc.) Trouwens Marq (en sorry voor mijn onbenul) maar wie is in godsnaam Vaughn Bodé?

Henk Schouten:
De InterStrip komt nog niet goed van de grond. Dit kan aan het aantal bezoekers liggen, maar ook aan de korte reaktie-periode. In elk geval hebben we besloten vooralsnog de InterStrip 2 wekelijks te updaten. En voor jou als bezoeker: stuur je reaktie in!

Scorpio:
Hai iedereen. Heel erg leuk initiatief hier, maar waar gaat het toch over? Is er zo iets als een samenvatting van het gebeurde?

NiWi:
Esmeralda en de jongen voeren een macaber ritueel uit. Door een fout van de jongen gaat er iets mis en veranderd de jongen in een wolf met DD cup en wordt Es door een diabolische hand naar de diepten van de Starmaker sub-hel gesleept, de weerwolf springt haar achterna en beiden worden opgewacht door schattige pluizige beestjes met heel veel scherpe tanden (spannend!). Tenminste, dat is mijn beeld van de ontwikkelingen tot nu toe, iedereen mag het natuurlijk anders interpreteren. Je kan het verhaal trouwens ook gewoon teruglezen, het zijn tot nu toe nog maar 5 stroken.


© de tekenaars (2001)
Rico - Kerat - Alex / StripSter
29-04-2001